Kivitalo ja sen ominaisuudet

Rakenne

Betonisandwich-elementtejä on jo pitkään käytetty muun muassa teollisuusrakennusten ja kerrostalojen seinärakenteena, mutta pientalorakentamisessa niiden hyödyntäminen on Suomessa vielä melko vähäistä. Elementtirakentamisen soveltuvuus on kuitenkin erinomainen myös omakoti- ja paritaloihin.

Valmisosat tuotetaan sisällä, suojatuissa ja valvotuissa tehdasolosuhteissa elementtitoimittajamme, Suoraman elementin nykyaikaisissa tuotantotiloissa.

Tekniset vaatimukset ja elinkaari

Betonielementti soveltuu ominaisuuksiltaan erinomaisesti täyttämään kaikki EU:n rakennustuotedirektiivin olennaiset tekniset vaatimukset sekä nykypäivän arvostukset.

Rakenteen koko elinkaarta tarkastellessa betonielementti on myös kestävä ratkaisu. Valmisosat tuotetaan sisällä, suojatuissa ja valvotuissa tehdasolosuhteissa:
vakioidut ratkaisut, mittatarkkuus sekä korkea esivalmistusaste helpottavat ja nopeuttavat rakennusprosessia sekä vaikuttavat positiivisesti kokonaiskustannustehokkuuteen.

Talomallistomme arvot

Talomallistomme koottiin vastaamaan nykyihmisen arvoihin, maailmantilanteen tarpeisiin sekä rakentamisen säädöksiin. Lisäksi tavoitellaan tuoretta näkemystä myös tulevaisuuden asumisesta, johon muun muassa tiivistyvä kaavoitus, väestökehitys, perhemuotojen moninaistuminen, poikkeuksellinen maailmantilanne sekä lukuisat muut seikat vaikuttavat.

Mallisto tarjoaa valmiita ehdotuksia, mutta mallit ovat lisäksi muokattavissa tai yhdisteltävissä.